YORMA'S kindertafel met Omnitapps Games

YORMA'S is een bekend cateringbedrijf dat al jaren klanten in heel Duitsland bedient. Met in totaal 60 winkels, voornamelijk op stations en in winkelcentra, is YORMA'S een populaire bestemming geworden voor mensen die onderweg lekker willen eten.

Onlangs heeft YORMA'S een nieuw aanbod geïntroduceerd dat gezinnen zal plezieren en kinderen zal vermaken. Ze hebben nu kindertafels aan hun winkels toegevoegd die zijn uitgerust met Omnitapps Games. Deze spellen zijn speciaal ontworpen om kinderen van alle leeftijden een leuke en interactieve ervaring te bieden. Of het nu gaat om een snelle snack of een volledige maaltijd, gezinnen kunnen nu samen genieten van quality time terwijl hun kinderen spelletjes spelen en zich vermaken.

De nieuwe kindertafels zijn een perfecte aanvulling voor YORMA'S winkels, die zich altijd hebben ingezet om hun klanten een gastvrije en gezinsvriendelijke sfeer te bieden. Met dit nieuwe aanbod zal YORMA'S zeker een topkeuze blijven voor gezinnen die op zoek zijn naar een heerlijke maaltijd en een leuke ervaring.

Ga naar Omnitapps4 Games