Maak je presentaties interactief met Omnitapps

We weten allemaal dat sommige lange lineaire presentaties nogal saai kunnen zijn en dan is het moeilijker om het publiek te overtuigen van je ideeën. Door de presentatie interactief te maken, kun je kiezen welk deel je wilt presenteren en kun je de presentatie op elk moment aanpassen aan de wensen van je publiek. We hebben een selectie gemaakt van interactieve oplossingen om u een idee te geven van de mogelijkheden.

Vele bedrijven gebruiken Omnitapps4 Composer om hun bedrijf, producten en diensten naar voren te brengen. In hun showroom, tijdens verkoopgesprekken van hun sales medewerkers en tijdens beurzen kun je Omnitapps4 Composer inzetten om niet alleen snel alle informatie te kunnen delen maar ook om direct media te zenden aan de geïnteresseerden als leadgenerator. De gratis te downloaden Omnitapps4 Composer Corporate demo is met voorbeelden gevuld van bedrijven om zo te zien wat mogelijk is. Wij adviseren graag of maken de eerste opzet van de configuratie zodat je zelf alles na een training zelf kunt maken.

Onderaan de pagina kan je de gratis corporate demo aanvragen

Omnitapps4 Corporate screenshot multi-touch application

Ontdek de 

Corporate Demo 

Press play

Bedrijfspresentatie

Presenteer je producten en diensten via een interactieve presentatie.

Vraag informatie op

Bedrijfstijdlijn

Alles wat je wilt laten zien over je bedrijf in een interactieve tijdlijn.

Vraag informatie op

Referentiekaart

Met een referentie videowall kun je alle referenties interactief weergeven op een wereldkaart vol met foto's, video's en logo's van je klanten.

Vraag informatie op

Aanvraagformulier gratis corporate demo