Maatwerk software maakt een database overzichtelijk

Bestaande databases kunnen worden gekoppeld met de maatwerk software die Prestop biedt. Hierdoor zijn snelle actuele media direct bereikbaar en kunnen interactief worden benaderd op de kiosks/touchtafels of multitouch schermen aan de wand. Ook is het mogelijk om hier een koppeling te maken naar een betaalsystemen, zo zijn er vele nieuwe toepassingen mogelijk met Prestop bestelzuilen. 

Bekijk hier onder voorbeelden van maatwerk oplossingen met een database koppeling. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Database koppeling met de Flora@Home API

Maatwerk ontwikkeling waarin de klant een boeket/plant kan selecteren, bestellen en betalen met de door hem/haar gekozen betaalmethode.

Bevestiging van de bestelling wordt aan de klant met een email gestuurd. De afhandeling vindt dan verder plaats via het bestelsysteem van PostNL. 

De volgende betaalmethodes zijn geïntegreerd: 

  • ADYEN pos terminal payment
  • ICEPay pos terminal payment
  • PayConiq QR payment via mobile
  • Tikkie
Omnitapps Flora at Home screenshot database custom-developed software
Omnitapps Flora at Home screenshot database custom-developed software
Omnitapps Flora at Home screenshot database custom-developed software

Database koppeling met de VVV database

In winkels van Visit Zuid-Limburg hangen 27" PCAP touchscreens die dienen als inspiratieschermen voor bezoekers. Op de touchscreens kunnen toeristen via een multitouch-applicatie, die speciaal ontwikkeld is voor Visit Zuid-Limburg, ontdekken wat Zuid-Limburg te bieden heeft. Zo kunnen gebruikers informatie bekijken over de regio, attracties, events, excursies, films, routes en must do’s.

De koppeling met de database van de VVV zorgt voor een altijd actueel media aanbod in de applicatie. De actuele agenda met wat er aan leuke dingen te doen is die periode, is op deze manier altijd goed gevuld. Het systeem wordt toegepast ook op locaties  buiten de VVV kantoren. Toeristen kunnen met de gebruiksvriendelijke interface optimaal worden geïnformeerd.  

Omnitapps We Create Database Connection