Maatwerk software met koppeling naar betalingsmogelijkheid

Maatwerk software om ook de non profit organisaties met vaak vele vrijwilligers een extra steun in de rug te geven, wordt door Prestop gemaakt voor inzet bij organisaties die het hard nodig hebben. Digitaal doneren kan nu met een zeer gebruiksvriendelijke user interface en ook een koppeling met betaalsystemen.

Bekijk hier onder voorbeelden van maatwerk projecten met een betaalsysteem koppeling. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Maatwerk software voor digitaal doneren met een Donatiezuil 

Voor het Vincent van Gogh Museum is in samenwerking met Easycollect maatwerk software gemaakt om een touchscreen kiosk te voorzien van een donatie mogelijkheid om het museum te steunen. Na een screensaver kan men via een door het museum ingesteld bedrag een donatie doen. Meerdere talen voor ook de internationale bezoekers zijn toegevoegd. Na betaling (via de pin terminal) volgt het bedankscherm en start de screensaver weer op. 

Voor de donatiezuilen hebben we, op basis van onze Omnitapps4 software, een custom Van Gogh app gebouwd. De app is volledig in de stijl van Van Gogh en uitgerust met speciale functionaliteiten om het doneren zo simpel mogelijk te maken. Zelfs de pinterminal hebben we voorzien van Van Gogh.

Omnitapps Van Gogh donation software kiosk