Interactieve digitale exposities voor musea, met Omnitapps

Veel musea hebben grote kunstcollecties die meestal niet worden tentoongesteld. Door exposities digitaal weer te geven met een interactieve beleving, kun je veel objecten tonen met de bijbehorende informatie. Tegenwoordig worden interactieve oplossingen in musea ook gebruikt om gegevens te verzamelen via een formulier of enquête. Met leuke multitouch games kun je voor iedereen wat plezier toevoegen. We hebben een selectie gemaakt van interactieve oplossingen om je een idee te geven van de mogelijkheden.

gratis download

Multi-touch software voor musea

De speciaal voor musea gemaakte voorbeeld configuratie geeft van alle applicaties duidelijke voorbeelden. Met Omnitapps4 composer kun je voor musea een geweldig leuke, leerzame en interactieve beleving maken voor de kinderen en volwassen die op bezoek zijn. Door de vrije menu mogelijkheid kun je een zeer duidelijk een aantrekkelijk startscherm maken dat uitnodigt en duidelijk aangeeft wat je hier kunt bekijken aan media en uitleg. Prestop heeft vele voorbeelden van andere musea demos hier in het experience centre en wij geven hiervan graag een demonstratie tijdens een virtuele tour of via gedeelde schermen.

Museum Magazine

Speciaal ter indruk van de mogelijkheden over het inzetten van interactieve schermen met software, hebben we een aantal voorbeelden voor jou in het Museum Magazine opgenomen.

Museum Magazine downloaden

 

Onderaan de pagina kan je de gratis museum demo aanvragen.

Omnitapps4 Musea screenshot multi-touch application

Ontdek de 

Museum Demo

Donatiezuil

Geef je bezoekers de mogelijkheid om een bedrag naar keuze te doneren. Ideaal voor goede doelen of om een project te sponsoren.

Vraag informatie op

Interactief formulier

Via een interactief formulier kan je gegevens van je klanten en bezoekers verzamelen.

Vraag informatie op

Mediacollectie

MediaViewer maakt het supermakkelijk om je collectie te presenteren met je eigen content.

Vraag informatie op

Musea enquête

Met een interactieve enquête kun je snel de populariteit van een product of dienst meten. De gegevens worden automatisch opgeslagen op je lokale pc.

Vraag informatie op

Museum games

Vermaak je publiek met leuke interactieve spelletjes.

Vraag informatie op

Museumtijdlijn

Toon je inhoud, gecategoriseerd als mijlpalen, data, producten en diensten. Laat bezoekers door een tijdlijn van je eigen onderwerpen bladeren.

Vraag informatie op

Gratis download

Aanvraagformulier gratis museum demo