Maatwerk software met Object herkenning

Maak optimaal gebruik van de nieuwste technieken zoals Object herkenning waarmee een nieuwe wereld opengaat als het gaat om media beleving. Een combinatie van fun, indrukwekkende techniek en interactie geeft een voorsprong wanneer het gaat om merkbeleving maar ook snel en gebruiksvriendelijk kunnen reageren op de wensen van de klant. 

Bekijk hieronder voorbeelden van maatwerk oplossingen met een database koppeling. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Object herkenning met horloges van TW Steel

Voor een opvallende en zeer informatieve en interactieve beleving is er maatwerk software gemaakt om de TW Steel horloges op een multitouch tafel innovatief naar voren te brengen. 

Op de multitouch tafel kunnen discs met de horloges afgebeeld worden geplaatst.  Hiermee kun je informatie over de gekozen horloges naar voren laten komen zoals foto’s, tekst informatie en video’s. Door de disc te draaien ga je naar het gewenste niveau met informatie. Deze object recognition software is mede door deze opvallende tafel een zeer geslaagde oplossing. Maatwerk software voor deze toepassing is gemaakt door Prestop en combineert deze met de Omnitapps4 Composer software die deze applicatie in de toekomst ook kan bevatten. De klant heeft daardoor toegang tot een gebruiksvriendelijke configurator en kan zo zelf deze software inrichten. 

Bekijk screenshots en de video daaronder.

Omnitapps Object Recognition TW Steel custom software
Omnitapps Object Recognition TW Steel custom software
Omnitapps Object Recognition TW Steel custom software
Omnitapps Object Recognition TW Steel custom software
Omnitapps Object Recognition TW Steel custom software video screenshot

Bekijk de demo video