Waarom Buwatec een 49-inch zuil met Omnitapps heeft aangeschaft voor beurzen

Woensdag 07 Juni 2023

Buwatec, een toonaangevende leverancier van op maat gemaakte watertanks en opslagsystemen, heeft onlangs een indrukwekkende investering gedaan. Het bedrijf heeft een 49-inch zuil aangeschaft met de innovatieve Omnitapps-software voor beurzen. Met deze nieuwe aanwinst kunnen ze op een interactieve en boeiende manier hun producten en diensten presenteren aan potentiële klanten.

De geavanceerde 49 inch kiosk van Prestop voor maximale aandacht op beurzen

De 49 inch kiosk van Prestop is een geavanceerd interactief display dat speciaal is ontworpen om de aandacht van beursbezoekers te trekken. Met zijn indrukwekkende formaat en heldere beeldkwaliteit biedt dit display een optimale presentatiemogelijkheid voor Buwatec. Dankzij de toevoeging van de krachtige Omnitapps software kan Buwatec de inhoud van het scherm gemakkelijk aanpassen en interactieve functies toevoegen.

Interactieve ervaring op beurzen versterken met Omnitapps

Dankzij de nieuwe kiosk kan Buwatec beursbezoekers op een unieke en boeiende manier betrekken. Ze kunnen interactieve presentaties tonen, video's afspelen, spelletjes spelen en productinformatie delen. Dit stelt potentiële klanten in staat om een beter begrip te krijgen van de producten en diensten van Buwatec en een diepere verbinding met het merk te creëren. Onlangs heeft Buwatec deze innovatieve oplossing met succes toegepast tijdens hun deelname aan het World Horti Center.

Prestop 49 inch kiosk met Omnitapps

Omnitapps applicaties voor interactieve beurservaring

Voor Buwatec hebben we verschillende Omnitapps-applicaties geconfigureerd om hun beursbezoekers een geweldige ervaring te bieden. Hieronder volgt een overzicht van hun gebruikte apps:

  1. Survey - Met deze app kunnen bezoekers hun behoeften kenbaar maken, waardoor Buwatec inzicht krijgt in hun wensen en eisen.

  2. Formulier - Bezoekers kunnen hun contactgegevens achterlaten via deze app, waardoor Buwatec gemakkelijk met hen in contact kan komen na de beurs.

  3. Memo Game - Deze app zorgt voor speels vermaak, waarbij bezoekers op een leuke manier in aanraking komen met de verschillende producten van Buwatec.

  4. Media Timeline - Bezoekers kunnen in alle rust de producten van Buwatec bekijken en inzoomen op de details met behulp van deze app.

  5. Media Swipe - Met deze app kunnen bezoekers op het volledige scherm referentiefoto's bekijken en zo een goed beeld krijgen van de mogelijkheden.

Bekijk hieronder enkele screenshots van de apps en vraag nu zelf een soortgelijke oplossing

Geïnteresseerd in Omnitapps op een informatiezuil voor op de beurs of in de showroom?

Omnitapps voor op beurzen en events   Bekijk ons aanbod informatiezuilen   verhuuraanbod infozuilen   bezoek ons interactive experience center   online meeting inplannen

Omnitapps Screenshot
Omnitapps Screenshot
Omnitapps Screenshot
Omnitapps Screenshot
Omnitapps Screenshot
Omnitapps Screenshot