Video: State of Art Menswear @Mall of the Netherlands

Vrijdag 24 November 2023

Een winkelervaring als geen ander

Bij State of Art Menswear in de chique Mall of the Netherlands realiseerden we twee wervelende presentaties. We pasten Omnitapps aan de huisstijl van State of Art aan en toonden deze op twee schermen. Beide schermen hadden verschillende functies en creëerden zo een fantastische klantervaring. Hoewel de opstelling sindsdien is veranderd, was het een hit bij klanten en bood het winkelend publiek een unieke en boeiende ervaring.

Bedien een externe videowall met Omnitapps

Op een van de schermen hebben bezoekers controle over een videomuur. Het kleine scherm in de kiosk toont een achtergrond met korte videoclips. Als een bezoeker op een van die miniaturen drukt, verschijnt de video op de grote videowall achter de Porsche die wordt getoond! Zo kan het kledingmerk de beste video's laten zien die de boodschap van het merk duidelijk overbrengen. Dit is een aangepaste variant van de SwipeMediaMarker. We kunnen dus een aangepaste variant van Omnitapps voor je maken.

Productinformatie, merkinfo en interactieve elementen

Op het andere scherm wordt de aandacht gevestigd op het merk, de rijke geschiedenis, de adembenemende Porsches en de mogelijkheid om je aan te melden voor de nieuwsbrief en social media. Dit is een unieke variant van de SwipeMediaMarker. Op onze social media pagina's vind je QR-codes waarmee je direct naar onze Instagram, Facebook, Pinterest en LinkedIn pagina's van State of Art kunt gaan. Daarnaast hebben we ook een QR-code om je eenvoudig aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Bekijk de video's van de applicatie en een demo hieronder!

Wil jij ook een mooie presentatie voor jouw retailwinkel?

bezoek ons interactive experience center   online meeting inplannen

State of Art Menswear software presentatie
State of Art Menswear demo