Rijksmuseum van Oudheden gebruikt Form app voor giveaways

Het Rijksmuseum van Oudheden ligt in het hart van Nederland en is een fascinerende opslagplaats van geschiedenis en cultuur. Als een van de oudste nationale musea van het land neemt het bezoekers mee op een boeiende reis door de oudheid. Met een enorme collectie archeologische vondsten, artefacten en relikwieën verweeft dit museum de verhalen van oude beschavingen en hun blijvende invloed op onze moderne wereld. In deze schat aan historische rijkdom kunnen bezoekers de boeiende verhalen van Egyptische farao's, de heerschappij van de Romeinen en de opkomst van de Nederlandse cultuur doorkruisen. Het Rijksmuseum van Oudheden staat garant voor een boeiende en verhelderende ervaring voor alle liefhebbers van geschiedenis en cultuur.

Via twee informatiezuilen met Omnitapps maken bezoekers kans op een familiereis, een prijzenpakket of €100 shoptegoed!

Handig en gestroomlijnd: Formulieren digitaal invullen op de infokiosk

Neem afscheid van het tijdrovende handmatig invullen van formulieren in het Rijksmuseum van Oudheden. Bezoekers kunnen nu moeiteloos digitale formulieren invullen op een 22-inch informatiekiosk met touchscreen van Prestop. Deze moderne aanpak zorgt voor een soepele en efficiënte gegevensinvoer. De kiosken worden aangestuurd door Omnitapps Form en de formulieren zijn naadloos geïntegreerd met de huisstijl van het museum, waardoor een samenhangende visuele identiteit behouden blijft.

Veelzijdigheid en mobiliteit: Verplaatsbare informatiezuil

Het Rijksmuseum van Oudheden erkent het belang van flexibiliteit en mobiliteit, dus de informatiekiosk is zo ontworpen dat hij gemakkelijk verplaatsbaar is. Uitgerust met wielen kan hij moeiteloos verplaatst worden naar verschillende ruimtes. Dankzij deze flexibiliteit kan het museum de digitale vormervaring precies daar aanbieden waar deze het meest nodig is, zonder tijdrovende installaties of toewijzing van middelen.

 

Rijksmuseum van Oudheden Prestop informatiezuil omnitapps winactie

Omnitapps in combinatie met occasion infokiosken

Omnitapps draait op elk touchscreen apparaat met Windows en de kiosken die het Rijksmuseum van Oudheden heeft, zijn de Economy Line kiosken van Prestop. Deze kiosken zijn als occasion verkrijgbaar tegen een scherpe prijs. Ze hebben een grondige opknapbeurt gehad en zijn zorgvuldig gereinigd, waardoor ze een aantrekkelijke optie zijn voor wie op zoek is naar informatiezuilen tegen een betaalbare prijs.

 

Multi-touch software voor musea   Bekijk Prestop's aanbod occasion informatiezuilen   

 

Museum Magazine

Om je een idee te geven van de mogelijkheden van interactieve schermen met Omnitapps software, hebben we een aantal voorbeelden in ons Museum Magazine gezet.

museum magazine downloaden