Omnitapps en Prestop kondigen advertorial in Museumpeil aan

Son en Breugel, 31-5-2023 – Prestop en Omnitapps, hardware en software oplossingen voor musea, hebben een advertorial in de nieuwsbrief van hét vakblad voor museummedewerkers geplaatst: Museumpeil. We willen met deze strategische zet onze boodschap effectief onder de aandacht brengen bij een breder publiek en onze merkbekendheid vergroten.

Touchtafels en software

De advertorial, die speciaal is ontwikkeld om naadloos te passen bij de inhoud van de nieuwsbrief, biedt Omnitapps en Prestop de mogelijkheid om hun touchtafels en mulit-touch software uitgebreid onder de aandacht te brengen. De advertorial, die herkenbaar is als gesponsorde inhoud, is opgemaakt met een korte, duidelijke tekst en een illustratie waarin zowel de tafels als de software wordt benadrukt.

Breed museum publiek

Met deze investering willen we een breder publiek bereiken en hen informeren over de voordelen en kenmerken van touchtafels voor musea waarop software draait waarmee bezoekers zich kunnen vermaken en informeren. Door de advertorial te plaatsen in een vertrouwde en populaire nieuwsbrief, hopen we de interesse van potentiële klanten te wekken en onze positie in de markt te versterken.

Alexander Aelberts, CEO Omnivision en Prestop bv: "Door de jaren heen hebben we veel interactieve oplossingen mogen leveren aan musea wereldwijd. Met deze advertorial richten we ons op de Nederlandse en Vlaamse musea die hun museale belevingen willen verbeteren en hun bezoekers een unieke ervaringen willen aanbieden.”

Wil je ook wat weten over hoe je als museum gebruik kunt maken van touchtafels en multi-user software?

omnitapps voor musea   Touchtafels

Bekijk de advertorial hieronder.

De nieuwsbrief vind je hier

museumpeil advertorial prestop omnitapps