Interactieve videowall met Omnitapps voor Porsche

Dinsdag 11 Oktober 2022

Porsche's Omnitapps presentatie op een interactieve videowall

Voor Porsche Nederland, kregen we de vraag of we een bestaand, niet interactief meubel konden vervangen. Dit hebben we gedaan door een geweldige interactieve videowall met Omnitapps te installeren in Move Amsterdam. Omnitapps is niet alleen geschikt voor enkele schermen, maar ook voor videowalls. Deze videowall is opgebouwd uit een viertal 55” touch tiles. Hierdoor kan interactief een gave multi-touch presentatie worden beleefd op, in feite, een 110” touchscreen.

Door trainingen zelf de presentatie maken

Nadat al snel bleek dat Omnitapps de juiste keuze werd voor de videowall, werd besloten dat de content partner van Porsche, AGH & Friends, zich over de presentatie zou werpen. Ze hebben in totaal vier uur training gehad. Na één training konden ze zelf aan de slag met de software en tijdens de tweede training gingen ze samen met onze Omnitapps specialist kijken naar wat struikelpunten, verbeterpunten en algemene vragen die ze hadden in het maken van hun configuratie.

Bezoek onze showroom en raak geïnspireerd

Uiteraard kan je ook in onze Interactive Experience Center de diverse toepassingen van Omnitapps bekijken, net als andere oplossingen met de 55” touch tiles.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Meer info tref je aan op de videowall pagina en op de Omnitapps pagina.

Move is gevestigd in een gebouw van architect Jan Wils, die ook het Olympisch Stadion ontwierp. Het adres is Stadionplein 28 Amsterdam.