Huurlicentie Omnitapps voor Gemeente Beek tijdens Pop-up store Veilig Leven

Woensdag 27 September 2023

In het Makado-winkelcentrum in Beek was gedurende ruim twee weken een tijdelijke winkel met het thema "Veilig Leven" gevestigd. In deze pop-up store waren diverse stands te vinden met interactieve spellen, video's, demonstraties en informatie over onderwerpen zoals cybercriminaliteit, valpreventie en meer. Een van deze stands was opgezet door de gemeente Beek zelf. De gemeente had een 55-inch Prestop Evolution-kiosk gehuurd met een huur-licentie voor Omnitapps. Prestop had de presentatie verzorgd met behulp van drie Omnitapps-applicaties.

Test je kennis met de Quiz!

De bezoekers kregen de kans om zelfstandig een Quiz te spelen met vragen over veilig leven en het herkennen van gevaar. De vragen waren ontworpen met een timer en bevatten drie mogelijke antwoorden om het spel nog boeiender te maken.

Test je kennis 1 tegen 1 in de BattleQuiz

Het werd nog spannender wanneer bezoekers de strijd met elkaar aangingen in de BattleQuiz. Ze moesten zo snel mogelijk op de buzzer drukken zodra ze dachten het antwoord te weten. Een fout antwoord? Dan kreeg de andere speler een kans.

Ontdek anoniem misdaad melden met de Swipe Media Marker

De Swipe Media Marker bevatte een pagina met uitgebreide informatie over het anoniem melden van misdaden. Als bezoekers meer wilden weten, konden ze een QR-code scannen, die hen naar de website van Meld Misdaad Anoniem bracht.

Omnitapps huurlicentie voor Gemeente Beek. Twee spelletjes en een informatiepagina
Omnitapps huurlicentie voor Gemeente Beek. Quiz spelletje
Omnitapps huurlicentie voor Gemeente Beek. Battlequiz spelletje
Omnitapps huurlicentie voor Gemeente Beek. BattleQuiz spelletje
Omnitapps huurlicentie voor Gemeente Beek. Informatiepagina Meld Misdaad Anoniem.