Hotraco gebruikt Omnitapps op internationale beurzen

Hotraco Agri BV maakt al jaren gebruik van Omnitapps om hun bedrijf, producten en diensten te presenteren op diverse internationale beurzen. Het helpt hen om op een interactieve en visueel aantrekkelijke manier in contact te komen met potentiële klanten en partners.

Gebruik van Omnitapps op beurzen in de UK

In het Verenigd Koninkrijk heeft Hotraco met succes Omnitapps ingezet om hun producten te demonstreren. Bezoekers kunnen via touchscreens eenvoudig door de verschillende productopties bladeren en meer te weten komen over de unieke eigenschappen en voordelen. Dit zorgt voor een dynamische en boeiende beurservaring.

Plan een Omnitapps demo in

"Het gebruik van Omnitapps stelt ons in staat om onze oplossingen op een visueel vriendelijke manier te presenteren aan potentiële klanten die we veelal ontmoeten op internationale beurzen"

Puck Deumens - Marketing Hotraco Agri

Gebruik van Omnitapps op beurzen door Hotraco Agri

Succes in de Verenigde Staten met Omnitapps

Ook in de Verenigde Staten heeft Hotraco goede resultaten geboekt met het gebruik van Omnitapps. Op beurzen zoals de PEAK Midwest Poultry Federation Convention in Minneapolis en de International Production & Processing Expo in Atlanta, trekt hun stand veel bekijks. Bezoekers waarderen de interactieve displays, waarmee ze snel en gemakkelijk de benodigde informatie kunnen vinden.

Plan een Omnitapps demo in

Gebruik van Omnitapps op beurzen door Hotraco Agri

Duitse beurzen en Omnitapps

In Duitsland waar technologische innovaties hoog in het vaandel staan, heeft Omnitapps eveneens zijn waarde bewezen. Hotraco maakt hier gebruik van de uitgebreide mogelijkheden van het systeem om gedetailleerde productinformatie te geven en complexe processen uit te leggen. Dit wordt zeer gewaardeerd door de bezoekers van de EuroTier in Hannover, die vaak experts zijn in hun vakgebied.

Plan een Omnitapps demo in

Gebruik van Omnitapps op beurzen door Hotraco Agri

De voordelen van Omnitapps voor Hotraco

Het gebruik van Omnitapps biedt Hotraco meerdere voordelen. Ten eerste kunnen zij hun standbezoekers op een interactieve manier betrekken, wat de kans vergroot dat informatie blijft hangen. Daarnaast kunnen ze eenvoudig updates en wijzigingen doorvoeren in de getoonde content per beurs, wat hen flexibel maakt.

Plan een Omnitapps demo in

Conclusie: Een winnende combinatie

Het langdurige gebruik van Omnitapps door Hotraco Agri BV op beurzen in de UK, USA en Duitsland toont aan hoe effectief en waardevol deze tool is. Het stelt hen in staat om op een moderne en efficiënte manier hun producten en diensten te presenteren, wat leidt tot een grotere betrokkenheid van bezoekers en potentiële klanten.

Maak een afspraak voor een persoonlijke demonstratie

Meer weten over hoe Omnitapps kan bijdragen aan jouw succes op beurzen? Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een uitgebreide demonstratie. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder.

Plan een Omnitapps demo in