Gratis Omnitapps Saam Software

Donderdag 30 April 2020

 

Omnitapps Saam is een nieuw gratis software pakket waarmee je dierbaren zich niet hoeven te vervelen in deze moeilijke periode. Deze gebruiksvriendelijke software bestaat uit 8 makkelijk te gebruiken applicaties en is ook makkelijk om te vullen met persoonlijke foto’s en video’s om het mee te personaliseren. Het enige wat nodig is, is een beetje kennis van Windows, verder begeleidt de handleiding je bij elke stap. Omnitapps Saam is onderdeel van Saam, een initiatief van Prestop. Ondanks dat we elkaar niet meer mogen bezoeken zorgt Saam ervoor dat je niet alleen bent, Saam verbindt.

 

Creëer voor mensen waar je om geeft een mooie interactieve ervaring met Omnitapps Saam.

Speel een memospel met de foto’s van de familie of maak een puzzel met de familiefoto. Bekijk oude foto’s en video’s op chronologische volgorde met de tijdlijn of bekijk foto’s en video’s met de foto’s van vroeger. Bekijk video’s van een oude tenniswedstrijd of van het 60-jarige jubileum feest met de video’s van vroeger. Train je geheugen met de wie ben ik applicatie door te raden wie, wie is.

Voor de echte creatieveling is er ook een mogelijkheid om de mooiste tekeningen te maken. Niet alleen zijn foto’s en video’s te bekijken met de 8 applicaties, ook is er een mogelijkheid om te videobellen met je hele familie tegelijkertijd! Saam verbindt met slimme communicatie technologie.

Ontdek Omnitapps Saam

Klik op de play knop om de video te bekijken

Begin met het creëren van een gepersonaliseerde Omnitapps Saam

Vrijwilligers, familieleden, vrienden of iemand met enige kennis van Windows kan een gepersonaliseerde Omnitapps Saam configuratie maken. Deze gebruiksvriendelijke software is ontworpen om het zo makkelijk mogelijk te maken voor iedereen om eigen foto’s en video’s hier aan toe te voegen. Begin met het verzamelen van mooie foto’s en video’s van  familie of vrienden. Plaats deze hierna in Omnitapps Saam met een klein beetje hulp van de handleiding!

 

Download de gratis Omnitapps Saam Software 

Screenshots van de Omnitapps Saam Applicaties