Gebruik de kracht van Omnitapps: verbeter uw paardenstal business op beurzen!

Woensdag 10 Mei 2023

Verbeterde interacties en aandacht op beurzen

Stal Hendrix bracht hun digitale showcase naar nieuwe hoogten op HK Den Bosch en betoverde bezoekers met de buitengewone kracht van Omnitapps. Ze overwonnen de fysieke beperkingen van het brengen van paarden naar een beursstand en verbaasden de bezoekers met een betoverende weergave van informatie en live-action video's, waarmee ze lieten zien waarom ze internationaal bekend staan als een top spring- en handelsstal.

Door gebruik te maken van de mogelijkheden van Omnitapps leverde Stal Hendrix een meeslepende ervaring die hun uitzonderlijke paarden tot leven bracht. Deelnemers konden uit de eerste hand getuige zijn van het opmerkelijke talent, de gratie en het competitieve vermogen waarmee Stal Hendrix zich onderscheidt in de hippische wereld.

Met de innovatieve integratie van Omnitapps bewees Stal Hendrix dat ze grenzen willen verleggen en een onvergetelijke ervaring willen bieden. Hun gebruik van geavanceerde technologie verstevigde hun reputatie als marktleider en liet een onuitwisbare indruk achter op iedereen die getuige was van het buitengewone potentieel van hun elite paardencollectie.

Aantrekken, boeien en slagen op de beurs met Omnitappsx

Hannah Wansing, Marketing en Event Manager Stal Hendrix: "De kiosk was echt een goed idee en een groot succes. Het werkt fijn en lokt veel mensen naar de stand. Dus wij hebben ook veel mensen gesproken wat heel fijn was. Wij gaan dit zeker in September weer doen. Dan hebben wij een stand in Lanaken, België, op de wereldkampioenschappen jonge springpaarden."

Onze Omnitapps-medewerker Bram maakte de configuratie voor Stal Hendrix. Ze kregen een huurlicentie voor Omnitapps, dus de kosten vielen mee voor het bedrijf.

Bekijk hieronder een video en enkele screenshots en foto's van de stand van Stal Hendrix.

Video van de zuil op de stand van Stal Hendrix

Video van Omnitapps op de stand van Stal Hendrix

Omnitapps screenshots

Omnitapps Stal Hendrix screenshots
Omnitapps Stal Hendrix screenshots
Omnitapps Stal Hendrix screenshots
Omnitapps Stal Hendrix screenshots

Foto's bij HK Den Bosch

Stal Hendrix informatiezuil met Omnitapps
Stal Hendrix informatiezuil met Omnitapps
Stal Hendrix informatiezuil met Omnitapps
Stal Hendrix informatiezuil met Omnitapps

Geïnteresseerd in Omnitapps met een informatiezuil voor jouw bedrijf tijdens een beurs of show?

Omnitapps   Bekijk ons verhuuraanbod