Enquête met Pre-scan op beurs voor Cuccibu

Omnitapps enquête inkoppertje voor opvolging

Cuccibu is gespecialiseerd in IT Risico Management, Information Security, Cyber Security, Privacy & Legal. Ruim 50 enthousiaste specialisten in Eindhoven en Delft staan voor je klaar om je bij alle aan deze onderwerpen gerelateerde vraagstukken van dienst te zijn. 

Tijdens de Zorgtotaal beurs had Cuccibu een Omnitapps enquête op een gehuurde Prestop Eminent zuil. Innovatie en digitalisering gaan hand in hand in de zorgsector. De “connected patient” die digitaal participeert in het zorgproces, de regionale informatie uitwisseling, het verlenen van ambulante – mobiele zorg ook buiten het ziekenhuis of zorginstelling en het gebruik van data en technieken als Artificial Intelligence.

Dragen informatiebeveiliging en privacy in jouw organisatie op een positieve wijze bij aan deze ontwikkelingen, gaat jouw organisatie op een veilige en verantwoorde manier om met gegevens? Met de Pre-scan op de Survey app konden bezoekers de test aangaan waarin ze een score van 0 tot 5 konden geven. Binnen twee minuten kregen ze zicht op de digitale weerbaarheid in hun organisatie. Daarna konden de medewerkers van Cuccibu opvolgen op basis van de resultaten.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over wij die Omnitapps configuraties makeninformatiezuilen of andere interactieve oplossingen? Bezoek ons Interactive Experience Center voor een rondleiding van alle interactieve oplossingen die we hebben.
Of neem contact op met Prestop via 0499-367 606  | verhuur@prestop.nl | Vul het contactformulier in

Omnitapps enquête beurs survey
Omnitapps enquête beurs survey
Omnitapps enquête beurs survey
Omnitapps enquête beurs survey