ALTCON toont wereldwijde projecten met SwipeMediaMarker op een indrukwekkend 86-inch touchscreen

Vrijdag 04 Augustus 2023

ALTCON is gespecialiseerd in het aanbieden van gebruikte machines met een uitzonderlijke levensduur en hun uitgebreide diensten hebben het vertrouwen gewonnen van honderden klanten in meer dan 50 landen. Met een team van experts zorgen ze ervoor dat de machines de klanten in topconditie bereiken en hun wereldwijde bezorgservice garandeert een naadloze ervaring tot aan de deur van de klant. Als er zich problemen voordoen, werkt het toegewijde team onvermoeibaar om de machines efficiënt te laten werken.

In 2019 begon Omnitapps te draaien op een groot 86-inch touchscreen aan de muur van ALTCON's kantoor. Onlangs kregen we de kans om hun Omnitapps-presentatie te updaten, waarin hun opmerkelijke wereldwijde projecten worden getoond. Neem even de tijd om te zien hoe zij hun uitgebreide prestaties laten zien!

Altcon Panasonic touchscreen 86 inch Prestop

Panasonic scherm interactief gemaakt

Bij Prestop, de maker van Omnitapps, hebben we een cleanroomfaciliteit waar we monitoren tot 86 inch ombouwen tot touchscreens. Onlangs hadden we het genoegen om dit te doen voor ALTCON, een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in zware machines. Hun doel was om hun wereldwijde projecten te laten zien. We vervingen hun oude computer, die al meer dan vier jaar in gebruik was en traag draaide, door een nieuwe die nog vele jaren mee zal gaan. Nu is hun Panasonic scherm interactief en klaar om indruk te maken!

Projecten weergeven op een touchscreen

Onlangs hebben we een presentatie ontworpen met Omnitapps en de Swipe Media Marker app geïntegreerd. De presentatie bevatte een wereldkaart met markers die, wanneer erop geklikt werd, video's en foto's weergaven van ALTCON's projecten en machines over de hele wereld. Hieronder vind je enkele screenshots ter referentie.

Altcon screenshots Omnitapps
Altcon screenshots Omnitapps
Altcon screenshots Omnitapps
Altcon screenshots Omnitapps