Touristenervaring voor VVV

De VVV is een plek om inspiratie op te doen voor uw Zeeuwse vakantie. U kunt er terecht voor allerlei informatie over Zeeland, de attracties en de accommodaties (van hotel tot camping en meer). U kunt er ook terecht bij medewerkers, zij hebben een diepgaande kennis van de regio en geven u graag extra tips of inspiratie voor een unieke vakantie. Een one-stop point waar u alles kunt krijgen voor uw vakantie, zowel lokaal als van tevoren.

Discussie punt

Om meer ervaring te creëren in de VVV-winkels hebben ze een nieuw winkelconcept ontwikkeld, inclusief interactieve touchscreen-oplossingen. In samenwerking met Prestop is bepaald welke interactieve touchscreen oplossingen aan de winkels moeten worden toegevoegd.

Omnitapps' oplossing

Voor VVV hebben we een speciale interactieve toeristische app gemaakt met Omnitapps. Via deze app kunnen bezoekers informatie vinden over bezienswaardigheden in de omgeving. De kinderen kunnen leuke spelletjes spelen op de touchscreentafel, zoals een sjoelbak. De VVV app is gebouwd met SwipeMediaMarker, MediaSwipe, QuizGame en ShuffleGame. Naast de multi-touch software hebben we ook een mix van hardware geleverd, variërend van touchscreens tot touchtafels.

 

"Prestop denkt mee, schakelt snel en levert op tijd. Het zesde VVV Inspiratiepunt is nu een feit. Op naar de volgende. "

Martijn Kapel - VVV

Omnitapps toeristenexperience voor VVV

Touristen ervaring app voor VVV

Screenshot VVV Tourist app

Omnitapps VVV Tourist app
Omnitapps VVV Tourist app
Omnitapps VVV Tourist app
Omnitapps VVV Tourist app
Omnitapps VVV Tourist app

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Omnitapps, interactieve ervaringen of bedrijfspresentaties?
Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 607  |  E-mail: omnitapps@prestop.nl