Store experience voor Van Westen

 Van Westen is een winkel gespecialiseerd in mannenmode. De winkel heeft verschillende shop-in-shop concepten van grote merken. Naast de winkel hebben ze een webshop waar de klanten kunnen kiezen uit de complete collectie, die alleen online beschikbaar is.

Vraagstelling

Van Westen wilde meer ervaring in hun modezaak. Een interactieve ervaring om collecties, promoties, informatie over het bedrijf te tonen en toegang te geven tot webwinkels. Om de interactieve beleving compleet te maken wilden ze daar nog entertainment aan toevoegen.

De Omnitapps oplossing

Voor Van Westen hebben we een interactieve winkelbelevenis gecreëerd. De Van Westen app maakt het mogelijk voor klanten en verkopers om nieuwe collecties, webwinkels, modetijdschriften, video's en de geschiedenis van het bedrijf te bekijken. De collectie verandert voortdurend en daarom zijn de apps zo geconfigureerd dat de inhoud eenvoudig te wijzigen is.

 

"Met de Van Westen app, gemaakt met Omnitapps, kunnen we onze online en offline strategie implementeren. Een grote verbetering voor ons! We hoeven niet meer nee te verkopen aan onze klanten, omdat we onze voorraad direct op het web kunnen bekijken via de Van Westen app. Klanten kunnen direct in de winkel bestellen en betalen en ervoor kiezen om te leveren of af te halen."
Johan van Westen - Van Westen

Store experience Van Westen

Winkelbelevenis Van Westen

Screenshots Van Westen app

Van Westen Omnitapps
Van Westen Omnitapps
Van Westen Omnitapps
Van Westen Omnitapps

Meer informatie

Wil je meer informatie over Omnitapps, interactieve presentaties of oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 607  |  E-mail: omnitapps@prestop.nl