Maatwerk THIS IS HOLLAND-app deel van unieke 5D-ervaring

De Holland Lounge is onderdeel van THIS IS HOLLAND en is een unieke 5D belevenis die je Nederland laat ervaren. Adembenemende filmbeelden bieden je een spectaculair perspectief vanuit de lucht en nieuwe inzichten in het ontstaan van Nederland. Met verrassende special effects en een groot bolvormig scherm heb je het gevoel dat je over de must-sees vliegt.

Vraagstelling

THIS IS HOLLAND wilde een unieke 5D ervaring creëren in de Holland Lounge. Voor elk scherm wilden ze een aangepaste app om de vliegervaringen te visualiseren.

De maatwerk oplossing van Omnitapps

Prestop Creations heeft 3 THIS IS HOLLAND apps gemaakt om unieke vliegervaringen te creëren. Voor elk touchscreen een andere app om verschillende kleuren te tonen en een andere begin- en eindlocatie van de vliegroutes. Wanneer de route wordt gekozen, wordt deze realtime getoond op de grote kaart van Nederland, die wordt geprojecteerd door een beamer.

Met de THIS IS HOLLAND app kunnen bezoekers afzonderlijk allerlei informatie over de locaties opzoeken, zoals speciale afbeeldingen en oude prenten. In totaal zullen 22 vluchtplannen van verschillende locaties zichtbaar worden door gebruik te maken van één van de touchscreens.

This Is Holland Interactive Experiences

Maatwerk THIS IS HOLLAND app

Screenshots van de THIS IS HOLLAND app

This Is Holland Omnitapps
This Is Holland Omnitapps
This Is Holland Omnitapps
This Is Holland Omnitapps
This Is Holland Omnitapps

Meer informatie

Wil je meer informatie over Omnitapps4, interactieve presentaties of oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 607  |  E-mail: omnitapps@prestop.nl