Interactieve beleving D'n Liempdsen Herd.

SPPILL, een vrijwilligersorganisatie, is verantwoordelijk voor een groot aantal projecten die de leefbaarheid en de lokale economie in het dorp Liempde versterken. De projecten variëren van investeringen in natuur, cultuurhistorie en recreatie van openbare ruimtes. Een van de projecten van SPPILL is D'n Liempdsen Herd, een toeristisch informatiecentrum in Liempde.

Vraagstelling

Een oude boerderij wordt gerenoveerd en verbouwd tot toeristisch informatiecentrum. Dit leidde tot een belangrijke vraag: hoe kan de geschiedenis van het dorp en de omgeving weergegeven worden? Na overleg met Prestop wilden ze een interactieve beleving maken om informatie te verstrekken.

Omnitapps' oplossing

Voor SPPILL hebben we een interactieve beleving gemaakt met Omnitapps4 die informatie over het dorp en de omgeving weergeeft. Zo kunnen bezoekers via het touchscreen het gebied verkennen en informatie bekijken over onderwerpen als: geschiedenis en erfgoed, bodem en landschap, flora en fauna, cultuur en het agrarische ecosysteem. Voor deze configuratie hebben we alleen de SwipeMediaMarker app gebruikt, omdat hiermee interactieve elementen op verschillende pagina's kunnen worden toegevoegd.

Omnitapps4 configuratie voor D'n Liempdsen Herd

Interactieve beleving voor toeristen

Screenshots SPPILL app

Omnitapps4 presentatie voor D'n Liempdsen Herd
Omnitapps4 presentatie voor D'n Liempdsen Herd
Omnitapps4 presentatie voor D'n Liempdsen Herd
Omnitapps4 presentatie voor D'n Liempdsen Herd

Meer informatie

Wil je meer informatie over Omnitapps4, interactieve presentaties of oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 607  |  E-mail: omnitapps@prestop.nl