Bedrijfspresentatie Health Holland

De Nederlandse Life Sciences & Health (LSH)sector is een van de negen top sectoren in Nederland. Deze top sectoren worden benoemd door het Ministerie van Economische Zaken en worden geselecteerd op basis van hun vermogen om bij te dragen aan wereldwijde sociale vraagstukken. Health~Holland is het communicatieorgaan van de Top Sector Life Sciences & Health. Toen de beurs BIO-Europe Spring plaats in Amsterdam, georganiseerd door onder andere Health~Holland, plaatsvond, bezochten meer dan 2500 life sciences professionals de beurs om te netwerken, informatie te krijgen en educatie sessies bij te wonen. Als ambassadeur voor de Nederlandse Life Sciences sector zocht Health~Holland naar een interactieve en duurzame oplossing van informatievoorziening. Het moest bovenal een papierloze oplossing zijn.

Vraagstelling

Het paviljoen van Health Holland was een echte blikvanger. De deelnemende partners die hun informatie met de bezoekers wilden delen, zouden voor een overvloed aan folders en brochures hebben gezorgd. Naast het feit dat ons paviljoen daar geen plaats voor bood, zou dat een enorme 'papierverspilling' zijn. Niet duurzaam en totaal inefficiënt. Ze vroegen Prestop te adviseren over een 'papierloze oplossing'. Digitale presentatie, bij voorkeur interactief en met een echte activering.

De Omnitapps oplossing

We maakten een interactieve presentatie met Omnitapps voor Health~Holland. Met de Health~Holland app - gebouwd met SwipeMediaMarker, BrochureRequest, VideoPlayer, ShuffleGame en QuizGame - kunnen ze op een interactieve manier content tonen. Door het toevoegen van een sjoelspel en een interactieve quiz kan de gebruiker overschakelen van productinformatie naar een leuk spel.

 

"De interactieve presentatie, weergegeven op een touchtafel, was ideaal om de variëteit en complementariteit van de Nederlandse Life Sciences & Health sector weer te geven, formeel en informeel. Gezien onze wensen, sloot het naadloos aan bij wat we in gedachten hadden.”
Jannica Swieringa - Health~Holland

Health Holland Corporate presentation

Interactieve beleving Health holland

Screenshots Health Holland app

Health Holland Omnitapps Configuratie screenshots
Health Holland Omnitapps Configuratie screenshots
Health Holland Omnitapps Configuratie screenshots
Health Holland Omnitapps Configuratie screenshots

Meer informatie

Wil je meer informatie over Omnitapps4, interactieve presentaties of oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 607  |  E-mail: omnitapps@prestop.nl