Erasmus MC gebruikt posteroplossing voor medisch congres.

Het Erasmus Medisch Centrum heeft een congres op het gebied van gezondheidszorg en (bio-)medische wetenschappen georganiseerd. Het uitwisselen en samenbrengen van kennis stond hierbij centraal. Op het event werden bezoekers en wetenschappers geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen en onderzoeken op bepaalde medische gebieden.

Vraagstelling

Het Erasmus MC was op zoek naar een interactieve communicatietool om digitale posters met medische gegevens te presenteren. Er werd gevraagd aan Prestop om advies uit te brengen over de manier waarop dit het beste zou kunnen.

De weg naar Prestop

Het Erasmus MC kwam vanwege hun wensenlijst bij Prestop terecht. Met aantoonbare ervaring en goede voorbeelden in het Interactive Experience Center weten wij een oplossingen aan te dragen voor elk vraagstuk waarbij het publiek (inter)actief betrokken moet worden bij het verschaffen van informatie.

De Omnitapps oplossing

Voor het Erasmus MC is het belangrijk dat bezoekers een selectie van posters naar zichzelf kunnen opsturen. Om deze digitale posteroplossing te creëren hebben we de BrochureRequest app van Omnitapps4 gebruikt. Met de Erasmus app kan de opdrachtgever snel de content aanpassen, zoals het toevoegen van nieuwe posters tijdens het congres. Het aanvragen van bestanden is eenvoudig: veeg een poster naar de aanvraagmand en voer een e-mailadres in.

Digitale posteroplossing voor Erasmus MC

Digitale posteroplossing voor Erasmus MC

Screenshots Erasmus MC app

Erasmus MC Omnitapps4 app

Meer informatie

Wil je meer informatie over Omnitapps4, interactieve presentaties of oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 607  |  E-mail: omnitapps@prestop.nl