Interactive wayfinding voor Easyfairs

Kurt Poelmans, eigenaar van FingerPrints, richt zich vooral op grafische vormgeving en werkt regelmatig samen met Prestop en Omnitapps om de wensen van Belgische klanten te realiseren. Dus ook EasyFairs'.

Discussie punt

"EasyFairs wil graag vooroplopen met de nieuwste technologie en was daarom erg geïnteresseerd in de mogelijkheden die de Wayfinding app te bieden had in combinatie met interactieve kaarten", zegt Kurt.

Wayfinding voor de vakbeurs

Kurt: "EasyFairs ontdekte ons toen we Prestop-producten tentoonstelden op de Sign2Com-beurs in België".

"Kiosken staan op de beursvloer. Deze kiosken zijn uitgerust met Omnitapps Wayfinding software, met een interactieve kaart van de beurs. Kurt vermoedt, "aangezien we nu 2 jaar met EasyFairs werken aan deze projecten, denk ik dat het veilig is om te zeggen dat de gebruikers elke keer weer tevreden zijn. Het proces duurt ongeveer 2 maanden. We proberen ons aan dit tijdsbestek te houden met FingerPrints, want we hebben ook elke keer de scope nodig om de interactieve kaarten te kunnen maken".

De Omnitapps oplossing

We presenteerden EasyFairs zowel een hardware als software oplossing. We wilden er zeker van zijn dat ze zelf de interactieve kaarten konden maken met Omnitapps Wayfinding, als ze dat wilden en de tijd hadden om dat te doen". Uiteindelijk kozen ze ervoor om de wayfinding kiosken te huren, inclusief de interactieve kaarten, die Prestop maakte met Omnitapps Wayfinding. Telkens worden de eisen via FingerPrints aan Prestop doorgegeven. Kurt: "Zij zorgden ervoor dat deze telkens correct werden afgeleverd op de beursvloer". Tegenwoordig maken ze de interactieve kaarten met Omnitapps Wayfinding zelf.  

 

"We werken graag met Prestop en Omnitapps. We houden van de no-nonsense aanpak die zo'n integraal onderdeel is van het werken met een Nederlands bedrijf. Gezien het feit dat zij het grootste assortiment aan touch-producten in Europa hebben - samen met de productie in eigen beheer - weten we dat we de gekste vragen kunnen stellen en dat ze ons zonder twijfel altijd een oplossing kunnen bieden. Ik hoop nog lang met Prestop te kunnen blijven samenwerken, in ieder geval tot we samen België hebben veroverd".
Kurt Poelmans - FingerPrints

Omnitapps Wayfinding voor Easyfairs

Omnitapps Wayfinding voor Easyfairs

Screenshot van de Easyfairs Wayfinding app

Omnitapps Wayfinding Easyfair
Omnitapps Wayfinding Easyfair
Omnitapps Wayfinding Easyfair
Omnitapps Wayfinding Easyfair

Meer informatie

Wil je graag meer informatie over Wayfinding, Omnitapps4 of andere interactieve oplossingen? 

Neem dan contact op met Prestop. Telefoon: +31(0)499-367 607  |  E-mail: omnitapps@prestop.nl