Bedrijfspresentatie voor Connecting Mobility op beurzen

Connecting Mobility - een bedrijf dat overzicht en inzicht biedt in de ontwikkeling van innovatieve mobiliteitsoplossingen - werkt als een katalysator voor de transitie naar slimme mobiliteit in Nederland en creëert noodzakelijke acties en randvoorwaarden.

 

Vraagstelling

Connecting Mobility wilde een interactieve presentatie om al hun verschillende faciliteiten en deelnemende Nederlandse bedrijven te laten zien op een internationale beurs. Van verschillende bedrijven moest er content worden verzameld en in korte tijd worden omgezet in een interactieve presentatie.

 

De Omnitapps oplossing

De klant had geen tijd om zelf de interactieve presentatie te maken, dus hebben we die voor hen gemaakt. Voor het maken van deze interactieve bedrijfspresentatie hebben we alleen gebruik gemaakt van de SwipeMediaMarker app. Deze app - gemaakt met Omnitapps - stelt hen in staat om foto's, video's, brochures en websites te tonen, voor elk bedrijf. Naar welke beurs of evenement Connecting Mobility ook gaat, ze maken gebruik van de interactieve presentatie op touchscreens en touchtafels op hun stand. Deelnemers kunnen informatie over de verschillende faciliteiten van de bedrijven bekijken en er meer over te weten komen.

Screenshot van de Connecting Mobility app

Omnitapps Connecting Mobility
Omnitapps Connecting Mobility
Omnitapps Connecting Mobility
Omnitapps Connecting Mobility

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Omnitapps, interactieve ervaringen of bedrijfspresentaties?
Neem dan contact op met Prestop: Tel: 0499-367 607  |  E-mail omnitapps@prestop.nl