Omnitapps op videowall voor geweldige interactieve ervaring

Cleveland Public Library wil de drijvende kracht zijn achter een krachtige leercultuur die Clevelanders uit alle lagen van de bevolking zal inspireren om voortdurend te leren, te delen en op zoek te gaan naar nieuwe kennis op manieren die gunstig zijn voor zichzelf, hun gemeenschap en de wereld.


Vraagstelling

Een andere afdeling van de bibliotheek, Cleveland Digital Public Library (CDPL), wil helpen om verhalen te vertellen door middel van digitalisering. Daartoe bieden zij particulieren, instellingen en gezinnen hulp bij het digitaliseren en bewaren en het tonen van hun collecties. Ze zochten naar een interactieve multi-touch oplossing om de inhoud digitaal weer te geven.

Omnitapps maakt het gemakkelijk om je eigen app te creeëren

Met slechts één training hadden ze genoeg kennis over Omnitapps opgedaan om hun eigen interactieve ervaring voor de bibliotheek op te bouwen. Ze maakten een interactieve ervaring om de digitale galerij, foto's en video's van CPL-evenementen, collecties van lokale schooljaarboeken en het spelen van games te bekijken! De app is gebouwd met SwipeMediaMarker, MediaViewer, MemoGame en PuzzleGame.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Omnitapps, interactieve ervaringen of bedrijfspresentaties?
Neem dan contact op met Prestop via: telefoon +31(0)499-367 607  |  email omnitapps@prestop.nl