Informatie, inspiratie en inzicht met de Beeztees Puppy app

Beeztees is gespecialiseerd in alles wat je je kunt voorstellen voor je huisdier. Ze bieden accessoires voor honden, katten, knaagdieren, vogels en vissen. Van hondenspeelgoed tot konijnenhuisjes en van krabpaaltjes tot vogelhuisjes.

 

Beeztees puppy app in tuincentra


De komst van een pup is een spannend en feestelijk moment voor een hondeneigenaar, die in dit stadium veel informatie nodig heeft. Reden voor Beeztees om een puppyconcept te ontwikkelen met een extra service die volledig gericht is op de ontwikkelings- en groeifasen van een pup: de puppy app. Een pup doorloopt verschillende stadia, afhankelijk van de leeftijd van de pup zijn er specifieke producten beschikbaar. Bij Beeztees merkten ze dat het voor de klant soms onduidelijk is wanneer ze welke producten moeten gebruiken. Met de puppy-applicatie geven ze meer inzicht, zodat duidelijk is in welk stadium een product goed is voor de pup. Na een korte sessie met onze ontwerpers hebben we een software demo gemaakt met Omnitapps.

De Omnitapps oplossing

Voor Beeztees hebben we een interactieve puppy-ervaring gecreëerd met Omnitapps. Met de Beeztees Puppy app hebben we de SwipeMediaMarker app gebruikt om te informeren over de groeifasen van een pup en om te laten zien wanneer je welke producten moet gebruiken. Via ExternalApps kunnen klanten zich aanmelden voor een puppychecklist. De puppy-app is gemaakt om de consument in de winkel te inspireren en te informeren op een manier die past bij de consument van vandaag, wat moet leiden tot verkoop. Deze is nu beschikbaar in tuincentra in Nederland.

 

"Fase 1 was succesvol; het maken van een Beeztees puppy-app. De tweede fase moet uitwijzen of er meer producten worden verkocht: dat is zeker onderdeel van het plan. Na een paar maanden zullen ze de volgende stappen bepalen."
Jacco Buijs - Commercieel Directeur bij Beeztees

Beeztees Puppy App

Beeztees Puppy app

Screenshots van de Beeztees Puppy app

Beeztees Omnitapps confuguratie
Beeztees Omnitapps confuguratie
Beeztees Omnitapps confuguratie
Beeztees Omnitapps confuguratie

Meer informatie

Wil je meer informatie over Omnitapps, interactieve ervaringen of bedrijfspresentaties?
Neem contact op met contact Prestop. Tel: 0499-367 607  |  E-mail: omnitapps@prestop.nl