Showroom experience bij BAS Trucks.

BAS Trucks focust zich sinds de jaren '90 op de in- en verkoop van gebruikte vrachtwagens, bussen, bouwmachines, onderdelen en banden. Voor de videowalls en touchscreens in hun showroom hebben we een interactieve presentatie gemaakt met Omnitapps4 Composer.

Vraagstelling

BAS Trucks had de bouw van een nieuwe showroom gepland, er ontstond behoefte aan nieuwe touchscreen oplossingen met daarbij passende software. Bas Verheij van BAS Trucks legt uit: "De nieuwe ontvangstruimte zijn op diverse plaatsen interactieve touchoplossingen geplaatst. We zijn overgegaan naar één ruimte, in plaats van meerdere en willen dat onze klanten in die ruimte met alle diensten die wij aanbieden in aanraking kunnen komen via interactieve presentaties." BAS Trucks heeft Prestop benaderd voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van multitouch oplossingen en voor het maken van een interactieve presentatie met hun voertuigen.

Omnitapps' oplossing

Voor de entree leverde Prestop drie touch videowalls met een interactieve presentatie gemaakt met Omnitapps4. De interactieve presentatie voor BAS Trucks is gemaakt met SwipeMediaMarker. Met behulp van het scherm kunnen zij duidelijk hun producten, diensten, vergelijkopties en maatwerkoplossingen weergeven.

 

"Prestop staat garant voor een goede prijs-kwaliteitverhouding en werkt servicegericht. Bij problemen worden we snel geholpen en zorgt Prestop altijd voor een oplossing."
Bas Verheij en Bart Govers - BAS Trucks

BAS Trucks Omnitapps

Showroom experience BAS Trucks

Screenshots BAS Trucks app

BAS Trucks Omnitapps4 app
BAS Trucks Omnitapps4 app
BAS Trucks Omnitapps4 app

Meer informatie

Wil je meer informatie over Omnitapps4, interactieve presentaties of oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 607  |  E-mail: omnitapps@prestop.nl