Omnitapps verkopen aan uw klanten

Wij werken graag met verschillende resellers die onze oplossingen willen verkopen, configuraties kunnen maken en advies kunnen geven op over onze multi-touch softwarepakketten.

Audiovisual (verhuur) bedrijven / systeem integrators

Niet alleen de verkoop van interactieve producten groeit snel, maar ook de vraag naar touchtafels en touchscreens in de verhuur. Onze Omnitapps multi-touch suite kan volledig worden aangepast, dit geeft audiovisuele (huur) bedrijven de mogelijkheid om configuraties te produceren voor hun (huur) klanten. Overigens kan de Omnitapps Wayfinding ook eenvoudig worden aangepast en ingezet worden voor beurzen, ziekenhuizen, bibliotheken, etc.

Facilitaire dienstverlening

Als uw bedrijf zich bezig houdt met de coördinatie van ruimtes, infrastructuren, mensen, organisaties, kantoren, arena’s, scholen, congrescentra, winkelcentra, ziekenhuizen en hotels, dan is Omnitapps Wayfinding een goede oplossing. De Wayfinding biedt een eenvoudige manier om uw bezoekers te begeleiden naar een locatie, winkel, beurs of bedrijfspand. Deze handige oplossing kunt u aanbieden aan uw klanten. Natuurlijk ondersteunen wij het maken van de configuratie of aangepaste instellingen.

Resellers/Distributeurs

OmniVision Studios biedt heel veel voordelen voor resellers en distributeurs die onze Omnitapps applicaties aanbieden aan hun klanten. Vraag naar ons Omnitapps reseller pakket.

Marketing/Reclame/Ontwerpbureau’s

Voor degene die graag onze toepassingen willen gebruiken voor het creëren van naamsbekendheid en productintroducties biedt ons Omnitapps Custom team ervaren designers en developers voor de creatie van configuraties. Dit team kan ook speciale multi-touch applicaties maken, bijvoorbeeld met RFID, NFC en Barcode scanners.

reseller pakketten
Om onze partners te helpen hebben we speciale Omnitapps reseller pakketten.
Naast de 65% korting ondersteunen wij u bij het verkrijgen van leads, trainingen, etc.
reseller pakketten

Reselling Digitale Receptie en Selfie.

Deze applicaties kunnen alleen worden verkocht als u een (online) training heeft gevolgd en als u een reseller partner bent. Als u geïnteresseerd bent kunt u contact met ons opnemen en het formulier invullen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Verhuur Omnitapps aan uw klanten

Als u dit business model wilt gebruiken hebben we speciale Extended Editions van de Omnitapps Composer of Omnitapps Wayfinding. Met deze uitgebreide versies mag u Omnitapps verhuren met de onbeperkte mogelijkheid om de licentie te de-activeren zodat u hem weer kunt installeren op een andere PC. In onze webshop vindt u de prijzen.

Als u meer informatie nodig hebt kunt u gerust met ons contact opnemen. Gebruik het formulier, stuur een e-mail of bel ons.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Uw eigen versie van Omnitapps Composer

Als u wilt uw eigen versie van één de Omnitapps Composer die u wilt verkopen onder uw merknaam u kunt kopen onze Partner Edition hebben. Onze Omnitapps Composer suite zal worden omgezet in de software van uw bedrijf!

 • Uw eigen bureaublad hyperlink icoon
 • Uw eigen opstartscherm (extra publiciteit)
 • Een uitgeschakelde update knop (u kiest zelf wanneer u de software wilt updaten)
 • Link naar andere websites via URL (zet deze optie zelf aan of uit):
  1. Uw demo configuraties
  2. Feedback formulier
  3. Support knop
 • Standaard content van de klant. De klant levert ons een export van de configuratie aan
Neem contact met ons op voor meer informatie

Combineer Omnitapps met hardware (touchtafel/touchscreen/kiosk)

Voor fabrikanten van touchtafels en touchscreens bieden we een gratis versie van Omnitapps Showcase aan om producten te bundelen.

Meer informatie over Omnitapps ShowCase