Quotes

Omnitapps helpt ons om onze verschillende producten en diensten te presenteren op een heldere en duidelijke manier!
Hatenboer-Water

Quotes van klanten

We zijn erg enthousiast over de Omnitapps Suite. We hebben de software van Omnitapps toegepast in onze presentatieruimtes.
KNAUF
We gebruiken informatiekiosken om klanten snel en correct te registreren. Voor ons is het ook zeer belangrijk dat het systemen betrouwbaar is.
NHL Hogeschool
Ik zag tieners en bezoekers van ons museum spelen met de ArtSort touchtafel waarop Omnitapps staat en gamification is toegepast. Deze touchtafel staat in de lobby van het museum.
Minneapolis Institute of Arts
De schermen zien er écht geweldig en professioneel uit, maar nog belangrijker, in combinatie met Wayfinding zijn ze echt een grote hulp om de weg te vinden in de enorme schatkamer!
TEFAF Maastricht
We zijn verrast door het grote respons van onze gasten via Omnitapps Survey, ongeveer 10% geeft zijn mening. De samenwerking met PresTop voor de touchtafel en Omnivision Studios voor de software bevalt ons heel goed. Afspraken zijn goed en de service is prima.
Keukenhof
De samenwerking met Omnivision Studios en PresTop is uitstekend, de service is goed en ook onze klanten zijn enthousiast over de vele mogelijkheden van de totaaloplossingen.
Mikrocentrum – Hans Houdijk
Met behulp van de touchscreen oplossingen van PresTop en de multi-touch software van Omnivision Studios hebben we al jaren succes met het genereren van leads op diverse evenementen. De applicaties bieden entertainment, fun, snelle invoer van gegevens, direct response en eenvoudige reactie verwerking. Al met al resulteert het in een goede gebruikerservaring en daarover zijn we zeer tevreden.
Royal Canin – Peter den Exter

Quotes van onze resellers

Omnitapps multi-touch oplossingen hebben veel mogelijkheden voor content management en is door gebruiker gemakkelijk te gebruiken en toe te passen.
Studiorum-Plus
Met Omnitapps is het heel eenvoudig om een professioneel ogende presentatie in een korte tijd te maken.
L&S GmbH & Co. KG
We wilden KidzMondo en LAU een “state-of-art” multi-touch oplossing in hardware en software geven met meerdere gebruikers en functionaliteiten, zo kan men gemakkelijk andere onderwijsinstellingen in Libanon met elkaar vergelijken.
Circus Freax – Mr. Mohamed El Omari
Nieuwe releases van de software bevatten altijd nieuwe content en functionaliteiten waarmee we een betere software met een betere klantervaring kunnen bouwen: onze bezoekers zijn enthousiast!
Delfis
Het Omnitapps team is altijd behulpzaam en reageert snel op het bieden van ondersteuning en / of het vervullen van een aangepaste ontwikkeling die we hebben gehad om onze projecten nog unieker te maken!! Dat we snel kunnen schakelen met Omnivision Studios is voor ons en onze klanten cruciaal, ook hebben de software pakketten een goede prijs- kwaliteitverhouding. We hebben dan ook zeer tevreden klanten.
Smart Touch
Omnitapps is een zeer mooie tool om voor onze evenementen en projecten een presentatie te maken. We gebruiken eigenlijk voor elke presentatie de software om producten en / of diensten te presenteren. Omnitapps is een gebruiksvriendelijke configurator en bij Omnivision Studios zijn de mensen zeer behulpzaam. Omnivision Studios is een goede keuze om mee samen te werken voor alle multi-touch oplossingen voor interactieve bedrijven zoals wij.
MultiTap