Over ons

Omnivision Studios richt zich uitsluitend op de ontwikkeling van multi-touch applicaties. Naast touchscreen software Omnitapps maken wij ook aangepaste applicaties. Ook hebben wij voor bedrijven als Lenovo en Intel games ontwikkeld voor verschillende apparaten zoals (draagbare) all-in-Ones en Ultrabooks.

Omnivision Studios is constant op zoek naar de juiste oplossingen en applicaties voor multi-touch apparaten. We hebben naast Omnitapps en diverse games ook nieuwe producten ontwikkeld die snel inzetbaar zijn zoals de Selectoren, Digitale Recepties, Survey applicaties en passen we ook gamification toe in onze applicaties. Omnivision is een officiële Intel® Technology Provider en Intel Software Partner.

Omnivision Studios is gevestigd in Son en Breugel.

Het team

Het Omnivision Studios development team bestaat uit een team van designers en applicatie developers met uitgebreide kennis van nieuwe media, games en innovatieve (multi) touch-technologie. Afhankelijk van de applicatie wordt deze ontwikkeld in C#, Unity, HTML5 of Flash. Het gehele team bestaat uit een projectleider, developers, designers, tester, accountmanager en een salesmanager.

Klanten

Het uitgebreide aanbod van onze (klantgerichte) software oplossingen stellen ons in staat om zich te concentreren op een breed scala van scholen, recepties, winkelcentra, onroerend goed, themaparken, retail, tentoonstellingen en nog veel meer.

OmniVision Studios is Technology Partner van ISE en wij voorzien de ISE met Wayfinders voor op de beursvloer. In 2004 werd ISE gelanceerd als podium van Europees opkomende markten op het gebied van professionele AV en elektronische geïntegreerde systemen. Inmiddels is de ISE de grootste beurs ter wereld op het gebied van AV en elektronische geïntegreerde systemen!

Bezoek ook de officiële website van ISE: www.iseurope.org

Omnivision Studios maakt deel uit van het Intel Software Partner Program. Het Intel Software Partner Program biedt toegang tot tools voor business planning, technische middelen en marketing ondersteuning die helpen om activiteiten uit te breiden met betrekking tot nieuwe klanten en het efficiënt bijhouden van trends en ontwikkelingen in de markt. Via dit programma kunnen deelnemers samen met de Intel processor technologie softwareoplossingen ontwikkelen. Ook biedt het Intel® Software Partner Program middelen om ons te helpen ontwikkelen, optimaliseren, en op de markt commercieel beschikbare applicaties die draaien op Intel-platforms en technologieën.

Bekijk hier de pagina van Intel & Omnivision.