Het beste nieuws van dit jaar: Kim is terug!

Dinsdag 26 November 2019

Ja, Kim is terug! Bij Prestop zijn we super onder de indruk dat Kim, na meer dan een jaar revalidatie, eindelijk weer op kantoor is. Ze staat klaar om te helpen met alle vragen over Omnitapps en andere interactieve oplossingen.

Wat is er met Kim gebeurd?

Meer dan een jaar geleden werd Kim plotseling erg ziek. Het begon met hoofdpijn, dit bleek een herseninfectie te zijn die bijna een einde maakte aan haar leven. Gelukkig heeft ze het overleefd, maar sinds dit incident is ze rolstoelafhankelijk. In het revalidatiecentrum heeft ze hard gewerkt om haar nieuwe leven thuis met haar man en kinderen op te bouwen. Vanaf september is ze vanuit huis gaan werken en vanaf november werkt ze weer op de verkoop- en creatieafdeling van Prestop. Kim zegt: "Ik ben erg blij dat ik weer terug ben bij Prestop. Ik hoop binnenkort met onze klanten te spreken en een aantal geweldige deals te maken!"

Prestop kantoor nu ook rolstoelvriendelijk

Natuurlijk moet Kim overal naartoe kunnen gaan! Daarom hebben we ons gebouw rolstoelvriendelijk gemaakt en hebben we een rolstoellift geïnstalleerd.