10 t/m 14 oktober 2016  •  Alles wat rijdt, vliegt en vaart

Graag nodigen wij u uit voor onze special  “Alles wat rijdt, vliegt en vaart” van 10 t/m 14 oktober ( 09.00 – 17.00 uur). Tijdens deze special presenteren wij samen met PresTop al onze producten en oplossingen die uitgerust zijn met een touchscreen, apps en multitouch software die specifiek gemaakt is voor uw branche.

Veel van onze producten worden toegepast om foto’s, video’s en productspecificaties te tonen tijdens een beurs of in een showroom. Denk hierbij aan informatie van auto’s, tractoren, boten, en motoren. De toe te passen touchtafels, vidiwalls, raamtouch oplossingen en informatiezuilen worden tijdens deze dagen uitgerust met multitouch software die specifiek gemaakt zijn voor bedrijven uit uw branche.

Aanmelden voor de special in oktober kan helaas niet meer, kijk hier voor alle events!

Over Omnivision Studios

Omnivision Studios richt zich op de ontwikkeling van multi-touch applicaties. Naast touchscreen software Omnitapps maken wij ook aangepaste applicaties. Ook hebben wij producten voor bedrijven als Lenovo en Intel games ontwikkeld voor verschillende apparaten zoals (draagbare) 2-in1 laptops/ultrabooks.

Omnivision Studios is constant op zoek naar de juiste oplossingen en applicaties voor multi-touch apparaten. We hebben naast Omnitapps en diverse games ook nieuwe producten ontwikkeld die snel inzetbaar zijn zoals de Selectoren, Digitale Recepties, Survey applicaties en passen we ook gamification toe in onze applicaties. Omnivision is een officiële Intel® Technology Provider en Intel Software Partner.

Bekijk hieronder de promotievideo van Omnivision Studios & PresTop!