Interactieve Experience Center

Op onderstaande dagen organiseren wij weer de Interactive Experience Dagen. Tijdens deze open dagen tonen wij op onze nieuwe locatie de laatste interactieve oplossingen en zijn er diverse Omnitapps configuraties te zien! U treft een groot assortiment van interactieve producten/oplossingen aan waarop u onze multitouch software Omnitapps kunt zien of testen.

Interactieve Experience Dagen:

•  1 t/m 3 november 2016
•  6 t/m 8 december 2016
• 31 januari t/m 2 februari 2017
•  7 t/m 9 maart 2017
•  4 t/m 6 april 2017
•  30, 31 mei en 1 juni 2017

Maak kennis met betaalbare interactieve toepassingen in ons nieuwe Interactieve Experience Center!
Interesse? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of vul het onderstaande formulier in.

Specials:

Tijdens onze  “Specials” pakken we nog verder uit door applicaties, oplossingen en hardware te tonen die voor de doelgroepen ze doelgroep.

12 t/m 15 december 2016  •  Maatwerk & outdoor oplossingen

Een aantal van onze producten worden in opdracht van  (interieur) designers, architecten, inrichters en standbouwers ontwikkeld en geleverd. Tijdens deze special willen we laten zien welke touch technieken er zijn, wat wij aan maatwerk kunnen maken en welke diverse (inbouw)componenten er zijn. Ook staan in onze tuin permanent buitenzuilen opgesteld, maar we laten nog meer apparatuur zien voor buiten en semi outdoortoepassingen. Zo demonstreren we highbrightness schermen van LG, Dynascan en Samsung gecombineerd met raamtouch.

23 t/m 27 januari 2017  •  Retailers & brands

PresTop en Omnivision zijn uw partners voor het realiseren van Interactieve beleving, traffic en omzet. Tijdens deze special willen we laten zien welke oplossingen wij hiervoor in huis hebben en u deze live demonstreren in ons Interactive Experience Center. O.a.webshopkiosken, interactieve raamtouch, actiemarketing oplossingen zullen naar voren worden gebracht

13 t/m 17 maart 2017  •  Musea en tentoonstellingen

De kracht van PresTop en Omnivision is dat we ook zeer betaalbare totaaloplossingen hebben. Reeds vele musea passen Omnitapps toe in combinatie met onze touchtafels en informatiezuilen. Tijdens deze special laten we extra veel toepassingen zien.

Maak kennis met betaalbare interactieve toepassingen in ons nieuwe Interactieve Experience Center!
Interesse? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of vul het onderstaande formulier in.

Aanmeldformulier Interactieve Experience Dagen & Specials:

Naam


Bedrijfsnaam


Telefoonnummer


E-mail


Website

Aanmelden Interactive Experience Dagen

Aanmelden Specials

Aantal personen

Opmerkingen